25 de jul. 2011

Diari de Girona: ´Ens hem trobat factures al calaix i deutes a proveïdors d´uns 3,5 milions´


1 comentari:

Anònim ha dit...

Extret del Blog d'Arbúcies Futur.
Sembla que torna a funcionar.......

Anem per feina.

Ui, aquest "slogan" es el subtítol d'un altre blog d'Arbúcies. El tindran registrat? Espero que no perquè si no, no tardaran prou a difondre que en Jordi Serradó, a més de tindre cua i fer pudor de sofre, ara plagia. O molt pitjor serà si els he de pagar drets d'autor.

Després de les eleccions del 2007 vaig engegar aquest blog, va ser una iniciativa pròpia i TOTS els temes que he encetat també per bé o per mal han sigut a criteri exclusivament meu.

Per sortit de tot dubte, més enllà de tindre la sort d'anar de suplent a la llista d'Entesa del 2007, la meva vinculació amb l'equip que forma Entesa, els seus regidors i la pròpia permanent del grup, l'únic que m'hi lliga es una cordial amistat.

Però d'igual manera que durant la legislatura anterior vaig carregar contra CUPA, quan es varen empassar el "Pitx&Put" o amb el PSC-PSOE quan va haver-hi la fugida de'n Toni Mora...vaig carregar fort. No es pot dir que només ho he fet fent llenya d'Esquerra.

Perquè quan hi hagut comentaris anònims contra meu o contra la gent de l'equip d'Entesa, que n'hi han hagut i forces d'anònims i darrerament un enllaç a un "wiki-site" tampoc han sigut borrats.

Però el tema que m'agrada es el que segueix:

Si hem permeteu faig un petit anàlisis de com han evolucionat els vots a les municipals del 2003 al 2011 dintre dels 5 grups que tenen representació al nostre consistori.

Eleccions 2003............2007..............2011

CiU ..........282.............137...............640 +227%
Cupa........836.............400...............189 -77%
Entesa........................912..............1278 +39%
Esquerra.1114.............844...............301 -73%
PSOE..........................287...............178 -38%

Respecte a CiU, la renovació produïda a les seves files els ha donat una gran empenta. Fent de simples espectadors aquesta legislatura estaran sempre en una posició prou digna.

Entesa li toca fer govern en un moment que per un costat no tenim ingressos, per altre costat entre les Naus Ayats, Can Delfí i altres que pengen...tenim que endeutar-nos més si volem que no es perdin les subvencions. De molt mal triar. Per-tant ara que governa caldrà triar i qui tria la pot errar.

Respecte Esquerra, varen fer govern amb un 34% dels vots al 2003. Pel 2007 varen baixar a un 28%, però varen aconseguir novament ser govern. Però sembla que la baixada als actuals 10% de vots, es en gran part culpa meva, per les mentides que s'han vessat des d'aquest blog.

No serà que dos governs amb minoria i amb uns pactes molt complexos a la segona legislatura, no han portat a perdre la confiança per part dels seus antics votants?

Si Entesa fa un govern amb plens municipals cada 3 mesos i realment regit a cop de decret d'alcaldia i amb alguns regidors amb poca presencia al consistori, segur que la propera legislatura els vilatans faran que el seu vot giri de sentit. I això es el que hem viscut amb el resultat d'Esquerra.

CUPA ha de pair doblement, per un costat el fet d'entregar el govern a Esquerra ara fa 4 anys i per altre costat el canvi generacional.

El PSC-PSOE ha caigut fortament en vots, si es descuida l'atrapa en Rafel Ribera de PxC.

Segueixo amb aquest blog fins que hem sembli i d'acomiadar-se a la francesa, a la belga o a la Murciana ho faré quan ho cregui oportú i segur que no li donaré cap explicació ni als Sr. d'Esquerra, com tampoc ho faré als d'Entesa.

Salutacions.

Jordi@