22 d’abr. 2011

Llista d'Entesa per Arbúcies eleccions municipals 2011



7 comentaris:

Anònim ha dit...

S'està fent una gran feina, i prova d'això és aquesta llista de persones tant diverses i involucrades en diferents àmbits del nostre teixit associatiu.

Seguiu així i aconseguireu grans fites pel noste poble.

Anònim ha dit...

Hi ha gairebè tanta gent convergent en aquesta llista com a la de CiU

Anònim ha dit...

Cadascún s'ho pot mirar com vulgui, però a mi m'agrada perquè més enllà de les etiquetes que algú vulgui (interessadament) posar, son gent de les entitats d'Arbúcies i no s'han posat a la llista perquè el partit els hi mani o per "altres" interessos. Endavant que de casa teniu els nostres vots.

Anònim ha dit...

Doncs com es que no estan a CiU?

Poder per que a CiU no tenen un projecte de poble engrescador com a l'ENTESA?
Poder per què no es senten comodes amb els que formen CiU?

Em sembla que els d'ENTESA han creat un gran grup,gent que tenen unes ganes bojes de treballar pel poble, si més no, això deien a la presentació de divendres, això CiU ho té?

No es cap mal ser de CiU, però si hi ha un grup mes preparat i en més trempera, es normal que la gent els hi faci costat i confiança.

Anònim ha dit...

si senyor, molt ben dit, aquesta gent té ganes de canviar el poble i la gent els farem confiança,s'ho mereixen. I si no ho fan be, d'aquí a quatre anys no els votarem, però ara es mereixen la nostra confiança.

Anònim ha dit...

Estic al.lucinant amb els comentaris d'etiquetar a la gent. Això passava ja fa anys i sembla que encara dura, que vas pel carrer i tothom intenta identificar de quin partit és cada un. Crec que hem de ser més oberts a tot i respectar sempre a tothom el que pensa.

Anònim ha dit...

Ara mateix i ho he trobat en la meva pròpia pell, si no ets d'esquerra o de Cupa o no penses com ells; estàs contra ells. No puc tenir llibertat d'expressió?
més que res perquè si segons ells estàs contra ells i et poden aplicar represalies per això... ho fan... ho he viscut molt a prop...