6 d’abr. 2011

Presentació

Hola gent, benvinguts a l'ENTESA PER ARBÚCIES. Com coneixeu som un grup municipal que treballem de forma activa pel nostre poble. Som gent que provenim d'àmbits tant diversos com les associacions, el comerç, la indústria, les AMPA... persones que posem la nostra experiència al servei d'ARBÚCIES. ENTESA vol dir avinença, concòrdia, acord, coincidència, harmonia, conveni, però també significa pacte, aliança, contracte... persones al servei de les persones i amb una passió en comú: el nostre poble.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Trobavem a faltar un blog de l'ENTESA, ja era hora......
També trobema a faltar una actualització de la WEB, suposo que aneu molt atrafagats, però s'acosten les eleccions i haureu d'estar al dia.

Pere garriga solà ha dit...

Doncs si, la veritat és que ara fa tres o quatre setmanes teniem la Web pràcticament enllestida però un problema "informàtic" a l'ordinador de qui ens ajudava a fer-la ens ha obligat a tornar a començar-la de cero. Suposo que la setmana vinent ja estarà a punt.
I estic d'acord amb tu que hem de posar-nos més al dia amb aquestes eines, que si les utilitzem be som molt bones per treballar i comunicar-nos.
I per cert, si em permets la confiança dir-te que aquesta és la primera vegada que escric en un bloc, i m'ha agradat que fos per un comentari en positiu. Moltes gràcies